Stran o Runah


O avtorju
Položaj: index.html / avt_uvod.html /

O avtorju strani

Verjamem v "metuljev efekt", saj je moje življenje zaradi njega že velikokrat obralo drugačno pot, kot bi jo sicer. Majhni dogodki, pogosto naključja, so v končni fazi vodile do nastanka strani, ki je pred vami.

Majhna knjižica namenjena otrokom, je v meni zbudila željo po odkrivanju zakonitosti, ki jih z moderno znanostjo le stežka pojasnjujejo. Okoli mene so se pričeli zbirati ljudje, ki so prav tako želeli odkriti, kako lahko nadzorujejo svoje življenje in v njem uživajo. Ljudje, ki so želeli biti srečni. Prek teh, sedaj dobrih prijateljev, sem pričel spoznavati svet skozi drugačne oči. Učili smo se drug od drugega ter opazili, kako nam naše znanje koristi ne le na nivoju osebnostnega razvoja, ampak življenja kot celote.

Vse se je pričelo z majhno knjižico. Sedaj sem jih prebral že veliko. Vse so drobne, a v sebi skrivajo številne ideje, ki mi kažejo pot v temi moje prihodnosti.

Z Runami sem se spoznal po naključju, ko sem preučeval različne simbolne sisteme. Odkril sem, da mi njihov simbolizem zelo ustreza, nato pa na moje presenečenje ugotovil, da Rune delujejo na številnih nivojih in da mi lahko znanje, ki ga posredujejo svetu, koristi. Tako se je pričelo zanimivo potovanje v preteklost, v svet Vikingov. Potovanje, ki še vedno traja.

V kolikor želite stopiti v kontakt z menoj mi lahko pišete na naslov rune"afna"bubi"pika"si, kjer "afna" predstavlja @ in "pika" predstavlja piko (.).

januar, 2008